Krontec Infinity
 

Krontec Hem ::

 

 

Behandlingen kräver yrkesskicklighet!

Blank ytaNär du kommer till ett Krontec Infinity-center får du tillsammans med personalen göra en bedömning av bilens lack.

Det första som händer sedan är att all lack tvättas grundligen med avfettningsmedel. Då försvinner alla föroreningar utanpå och i lacken. Avfettningen tvättas sedan bort och hela bilen torkas totalt torr.

Nästa steg är att bestämma vilka polermedel som ska användas. Vid poleringen av hela bilens lack tas även skador eller repor bort, men självklart bara de som ni kommit överens om ska åtgärdas.

Lacken rengöres åter, nu med en "cleaner" som tar bort rester av poleringsmedlet. Denna behandling är också en "glanshöjare". Nu har du en bil som är mera blank än när den var ny.

Lackkonserveringen läggs på i två steg. I första steget "masseras" produkten in i lacken med en speciell maskin. Detta steg är både känsligt och viktigt. Därför krävs den yrkesskicklighet som våra auktoriserade Krontec Infinity-center har. Efter första behandlingen härdar produkten i 60 minuter och överflödet torkas av.

I andra steget är det dags för toppskiktet. Det läggs på för hand med stor noggrannhet med hjälp av en speciell applikatorsvamp. Efter ytterligare 60 minuters härdning torkas resterna av för hand och behandlingen är klar.

Du blir både glad och förvånad när du ser hur bra det blivit.