Krontec Infinity
 

Krontec Hem ::

 

Därför skyddar Krontec!

MazdaDet finns en uppsjö av lackskydd på marknaden, som alla lovar samma sak.
Där slutar likheten med Krontec Infinity.

De flesta andra produkter innehåller ungefär samma ämnen, till exempel vax, teflon, polymer, akryl eller silikon. Det är alla mjuka kemikalier som inte alls bildar samma sköld för din lack som Krontec Infinity gör.

Tester gjorda av en av världens största lacktillverkare, visar att produkter som innehåller något av ämnena ovan, är så aggressiva att de kan påverka lackens livslängd. De bryter helt enkelt ned bindmedlet i lacken så att dess funktion upphör.

Krontec Infinity innehåller ett ämne som gör att lackskölden blir hård men flexibel. Ämnet heter Glasplexin, som är en silikat (som saknar likheter med silikon). Silikater härrör, precis som glas, från mineraler och sten.Därför får ämnet samma egenskaper. En extra fördel är att silikaten förenar sig med lackens färgmolekyler så att det uppstår en elektrokemisk bindning. Det blir helt enkelt en del av lacken och kan följa med i rörelser som uppstår vid temperaturförändringar. Det är skillnad mot andra produkter som bara ligger på ytan.

Därför är Krontec Infinity det starkaste, skonsammaste och mest uthålliga skyddet för lacken på din bil. Det går inte att tvätta bort, bleknar inte, spricker eller separerar inte heller.

När Du lämnar din bil för behandling till något av våra
Krontec Infinity- center
kan du känna dig helt säker på att Du får ett professionellt utfört arbete och ett trevligt bemötande. Vårt rykte bygger på kvalité, pålitlighet och värde för pengarna.