Krontec Infinity
 

Krontec Hem ::

 

Din bil får bättre glans än när den var nyBlank Porsche

När du köpte din bil, oavsett om den var ny eller begagnad, tyckte du nog att den var riktigt blank och fin när du hämtade den. Tyvärr varar inte denna glans någon längre tid.

Bilfirman lägger i bästa fall på ett tunt lager vax för att ge bilen glans och lyster. Vaxskyddet skyddar bara en kort tid. Så fort bilen kommer ut i trafik börjar nedbrytningen när den utsätts för salt, surt regn, luftföroreningar, fågelspillning, insekter och UV-ljus. Först åker det tunna vaxskyddet av och sedan är det lackens tur.

Du blir tvungen att vaxa bilen 3-4 gånger om året för att lacken ska skyddas någorlunda. Det måste göras ännu oftare om bilen går mycket i trafik. Att vaxa är tröttsamt, tidsödande och dyrt.

Om du istället väljer att konservera din investering med Krontec Infinity lackkonservering ger du bilens lack en bättre livslängd, samt en djupare glans och lyster. På köpet får din bil ett högre andrahandsvärde.

Det spelar ingen roll om bilen är ny eller har varit igång några år. Vårt skydd konserverar lacken och gör den till och med mera blank än när den var ny.

Dessutom blir bilen mycket lättare att tvätta, vilket många brukar uppskatta.